Bir Unbiased Görünüm Yangın Kapısı

Wiki Article

Sertifikalar: Yangın kapısının sertifikalı olup olmadığı, bedelını etkileyen bir öbür faktördür. Sertifikalı bir yangın kapısı, uluslararası standartlara münasip olarak test edilmekte ve onaylanmaktadır.

Hatta, sertifikalı yangın kapısı fiyatları değişikdır. Bununla beraberinde işlem adımları alelumum şunları ciğererir:

Göksu Kapı üretim alanlarında mahir ekibimiz aracılığıyla belirlenen dokumadaki Yangın Bapları en erdemli kalite ve en akla yatkın hediye politikamıza yönlü olacak şekilde üretilir.

Özellikle yeni bayındırlık kanunuyla yanında sıfır binalardan artan denetimler sonucu yangın çıkışı, yangın bapsı ve yangın merdiveni kabilinden kriterler bile çok sıkı denetleme şeşnda tutulmaktadır.

Yangın Bapsı Menteşesi özellikle yangın vb. müstacel hatır anlamış olurında önemi ortaya çıkmaktadır. İnsanlar ürkü halinde dışarıya sahih birçokarken bapyı arkalarından kapatmayı unutacakları sinein bu menteşelerin sağlamlıklı çtuzakışması ve bapyı gelişememiş kapatması gerekir.

Z Tipi Yangın Merdiveni; Z tipi, adını zikzak olarak modellenmesinden almaktadır. Yalçın şekilde, korkuluklu ve aynı uzunlukta basamaklara iye olan bir binası vardır.

Yangın Kapısı kanadı ve kasası arasında açılıp yangın kapısı - kapanma sürecinin kusursuz şekilde namına getirilmesini sağlayıcı mekanizmalara Yangın Kapısı Menteşesi denir.

Yangın merdiveni kapısı yararlanmaında ilgi edilmesi gereken unsur kapının kapalı tutulmasıdır. Hem Yangın Merdiveni Kapısı işlemlevinin yitirilmemesi midein hem de merdivenin sadece amacı ciğerin kullanılabilmesi muhtevain bu unsura nazarıitibar edilmelidir.

Kaçış merdivenlerinin tabii zemine kadar ulaştırılması esastır. Kaçış merdiveni, bitiş noktasında en azca 1 m2’lik bir sahanlık konstrüksiyonlıp bu noktadan adiya eğimi 50 dereceden elan bir küme olamayacak şekilde mafsallı bir merdiven ile tabii zemine indirilir. Kaçış merdiveninin doğal zemine indirilmesi olanaklı bileğil ise, yerden 3 m fevkda bitirilebilir.

Yangın merdiveni kapısı, yamanı ve ısıyı asgari düzeye indirir. Havayı takti özelliği sebebiyle alevlerin arama şeşna kızılınmasında dayanak olur ve yangının yayılmasını engeller.

Yangına Dayanıklı Kapılar ile müntesip her detaya değindiğimiz yazgımıza goxu.com.tr/yangina-dayanikli-kapi temassına tıklayarak erişebilirsiniz.

120 dakika dayanikli yangin kapılarını panik barlı evet da ürkü Yangın Kapısı barsız şekilde sipariş verebilirsiniz.

Montaj: Yangın bapsı, mevsuk şekilde monte edilmelidir. Kapının yanlış montajı, yangın anında etkinliğini azaltır. Yangın kapkaloriın montajı, mahir bir ekip aracılığıyla gerçekleştirilmelidir.

Kapı boyutu: Yangın kapkaloriın boyutu, bapnın kullanılacağı yere nazaran bileğteamülebilir. Kapı boyutu, yangın kapkaloriın yangın direncini etkileyebilir.

Report this wiki page