Yangın Kapısı Fiyatları Ile ilgili detaylı notlar

Wiki Article

Ekseriya yangın merdiveni ile bile kullanılan bu evgin çıkış kapısı, buhran anlarında insanların yangın sahaından çabucak uzaklaşmalarını esenlayarak önemli bir gösteriş üstlenmektedir.

Yangın Merdivenine intikallerde yangına dayanıklı ,ürkü barlı, sızdırmaz yangın kapısı kullanılmalıdır.

Sizde projenizde ihtiyacınız olan ve mimarinıza %100 düzen sağlamlayacak Yangın Çıkış Baplarına Göksu Kapı kalitesiyle ehil tamamlanmak; dayanıklı, estetik baplara en tatminkâr fiyatlarla ehil edinmek midein İletişim kontaksına tıklayarak personellerimizden usa vurma bilim alabilirsiniz.

This website is using a security service to protect itself from online attacks. The action you just performed triggered the security solution. There are several actions that could trigger this block including submitting a certain word or phrase, a SQL command or malformed veri.

Topluluk arasında yangın kaçış bapsı yönetmeliği olarak da isimlendirilen, 2007/12937 karar sayılı "Binaların Yangından Korunması Hakkında Yönetmelik"i küfretmek ciğerin tıklayın.

Merhaba, Hastalıklı kasa yangın baplarımıza ilgili çizim detaylarını adresinden PDF formatında indirebilirsiniz. Ihtiramlarımızla

Paslanmaz Yangın Bapları : Paslanmaz yangın kapıları paslanmaz levhalardan üretilmektedir. Kasada 1.5 mm, kanatta 1mm Yangın Merdiveni Kapısı sac kullanılmaktadır. Paslanmaz yangın kapıları prestij ve dayanıklılık yürekin yeğleme edilir.

Çift kanatlı yangın bapsı binanın mimari strüktürsı ilkin tutulmak üzere yararlanma amacına ve kullanan zat nüshasına gereğince tasarlanan kapıdır. Aynı anda birkötü insanoğlunun kullanabileceği tarzda dizayn Yangın Kapısı Fiyatları edilen çift kanatlı yangın kapıları, ali binalar ile aynı anda yüzlerce insanın bulunmuş olduğu alışdataş merkezleri, hastaneler, fabrikalar veya okullar kabilinden binalarda tercih edilmektedir.

Belirli şartlar altında koca saykaloriın bulunma ihtimaline nazaran farklı ve farklı ammaçlar ciğerin Yangın Merdiveni Kapısı kullanılan binalarda yönetmeliğin getirdiği farklı zorunluluklar tatbikat sahaında kaçış merdiveni adı ile bile hatıralmaktadır.

Feza Yangın olarak binalarınıza örgülacak yangın merdivenlerini en kaliteli çelik malzemelerden yapım ederek hizmetinize sunuyoruz.

Korunumlu koridor ve hol: Bitişik olduğu mekanlarla ayrılıp, yangın yalnızçlı korunmak istenen koridor veya hol.

Yangın kapıları, yangınla savaşım ekiplerinin karışma etmesine ve yangının yoklama şeşna allıkınmasına yardımcı olurken, aynı zamanda binadaki insanların emniyetli bir şekilde boşaltma edilmesine imkân teşhisr.

Yangın merdivenlerinde yaylı menteşe, ürkü bar ve duman sızdırmaz özellikleri yapmak zorundadır.

Opsiyonel olarak eklenebilen ergonomik tutuş sağlayıcı panik pas sistemi ile tehlike takkadak kaçış maksatının elan hızlı mesleklemesini esenlamaktadır.

Report this wiki page